Singelfestival 2023

We kunnen terugkijken op een een prachtige 41 editie van het Singelfestival. Het weer was – met uitzondering van een klein buitje op vrijdagavond – prachtig en aangenaam.
De belangstelling voor de vrijdagavond viel helaas tegen; de sfeer en de reacties waren positief, maar er waren echt te weinig bezoekers om het kloppend te maken.De zaterdagmiddag kwam iets later op gang dan andere jaren, maar is toch echt een ouderwetse Singelfestivalmiddag geworden met een gezellige mix van kinderen en volwassenen. De afsluitende band My Baby heeft er zeker aan bijgedragen dat wij de zaterdagavond vrijwel uitverkocht waren. De reacties waren overweldigend en betere reclame kunnen we ons als organisatie niet wensen.

Een groot aandeel in het succes van het festival, ligt de afgelopen jaren bij de aankleding van het festival. Dit jaar met het thema Duurzaamheid. Een enthousiast groep vrijwilligers hebben met veel creativiteit en minimale en veelal gerecyclede middelen wederom een geweldige sfeer kunnen neerzetten.
Verder hebben we in samenwerking met een nieuwe sponsor herbruikbare glazen kunnen aanschaffen, zodat we ook op dat front onze bijdrage leveren aan de toekomst. Het project is zeer geslaagd en de hoeveelheid afval is tot een absoluut minimum gedaald.
We gaan wederom vol enthousiasme voor de 42e editie volgend jaar!