Sint Maarten Optocht 2015

“Het was weer een geweldig kinderfeest dit jaar. We hebben vele mooie reacties gekregen van de optochtdeelnemers. Elk jaar proberen we weer nieuwe elementen toe te passen om de optocht tot een succes te maken. Dit jaar waren een aantal bomen kleurig verlicht en dat gaf een fraai gezicht.

Ook de optocht door de Grote Kerk was een aangename verrassing. Zeker door de wens-engel die bij de uitgang stond met een sprookjesachtige (door haar zelfgemaakte) jurk. Wat vonden de kinderen dat prachtig. Vele foto’s zijn daar door de ouders gemaakt als hun kinderen de wensengel een handje of een kus gaven. De wensen werden bij haar ingeleverd. In de laatste Stadskrant van 2015 is hier een mooi artikel aan gewijd. Tijdens de optocht waren er weer diverse muzieklocaties waar Sint Maarten liedjes werden gespeeld. Het Nieuwvaartje was mooi verlicht met vele fakkels.

Aan het einde van de optocht konden de kinderen genieten van Sint Maarten en van de dansgroep van Iris met hun mooie verlichtingen. Zeker weer een geslaagde Sint Maarten mede door de bijdrage van het Damslagfonds.
En voor volgend jaar gaan we weer nieuwe dingen bedenken en willen we de optocht afsluiten met een spektakel. Dus allemaal weer komen hoor”.