Kaaspop 2022

Zaterdag 4 juni j.l. stond het historische stadje Edam weer in het teken van het gratis openluchtfestival KAASPOP. Na twee jaar konden we weer met elkaar als vanouds genieten van fantastische live-optredens, dj’s, diverse activiteiten en natuurlijk een hapje en een drankje.  

Het bomvolle programma barste los om 12 uur met een opening van de Drumband Edam en eindigde om 22:00 uur. Maar liefst twaalf nationale en lokale bands speelden op podia op de Beestenmarkt en de Kaasmarkt. Onder de Speeltoren – de perfecte ‘chill’ locatie – hoste PX het songwriterspodium. Van jazz, blues, pop, rap, rock, de programmering had alles in zich. De drie podia werden traditiegetrouw verbonden door de Food Allee in de Graaf Willemstraat voor de lekkere trek.  

Van jong tot oud, op het KAASPOP cultureel festival komen echt alle leeftijdscategorieën aan hun trekken. Dankzij het Damslagfonds kon dit jaar weer een gezellig en feestelijk kinderprogramma worden neergezet. Direct bij de opening van het festival om 12 uur stroomde de Beestenmarkt vol met ouders en kinderen. Terwijl de volwassenen genoten van live-muziek entertainde het team van Bosvolk de uitbundige kinderen. Zo konden kids lekker spelen, zich laten schminken, een jumpje wagen op het springkussen of hun creabea skills de vrije loop laten gaan aan de knutseltafel.  

Na twee jaar afwezigheid maakte KAASPOP 2022 een knallende comeback. Volgend jaar vindt het cultureel muziekfestival in Edam plaats op zaterdag 3 juni 2023.  

www.kaaspop.nl 

Facebook: Kaaspop Edam 

Insta: kaaspop_edam