Balletschool La-Danse bracht tiende voorstelling: Mother Nature (2019)

Namens alle leerlingen en mezelf willen we jullie hartelijk danken voor jullie financiële bijdrage aan de dansvoorstelling Mother Nature. Afgelopen zondag 9 juni hebben we twee keer voor een volle zaal de voorstelling
mogen dansen. Het thema van deze voorstelling was onze planeet Aarde. Moeder natuur nam het publiek mee in een reis over onze planeet. Ze liet daar de toeschouwer genieten van de pure schoonheid die de Aarde haar bewoners biedt. Maar ze liet ook zien dat er door toedoen van de mensheid veranderingen in het klimaat plaats vinden en schade aangebracht wordt aan de natuur. Moeder natuur heeft de mens niet nodig, maar de mens heeft de natuur wel nodig. Een boodschap om bij stil te staan.
Het publiek werd meegenomen naar 5 verschillende delen op en rond de Aarde beginnende in het heelal. Daarna naar de jungle, de noordpool, de oceaan om in de stad te eindigen. Tijdens deze voorstelling werden klassiek ballet, spitzen, streetdance, breakdance, moderne dans en salsa afgewisseld. Daarnaast werd er live gezongen en zijn filmbeelden in de voorstelling verwerkt.
Na een aantal voorstellingen in Theater de Purmaryn zijn we heel erg trots dat we nu in Schouwburg Het Park in Hoorn te mogen staan. Door de bijdrage van het Damslagfonds konden we een grote wens uit laten komen en dat is het aanschaffen van heel veel tutu’s. Een grote groep leerlingen heeft zich het hele weekend prima ballerina en prinses gevoeld in hun prachtige balletkostuum. En dit alles dankzij uw bijdrage. Nogmaals heel veel dank, mede daardoor kon de voorstelling doorgaan.