Kaaspop 2017

Stichting Kaaspop Edam organiseerde op zaterdag 20 mei 2017 een nieuwe editie van dit gratis te bezoeken muziekevenement voor jong en oud in het centrum van Edam.

Kaaspop heeft met de bijdrage van het Damslagfonds, tijdens de door Bosvolk georganiseerde kindermiddag op de Beestenmarkt, de workshop Kids & Klinkende Kleuren naar Edam gehaald. Bij Klinkende Kleuren hebben kinderen meegewerkt om een Mega-Muziek-Schilderij te maken! De workshop vond plaatst tussen 12.30 en 17.00 uur.

Hoe schilder jij je favoriete rockgitaar? Met z’n allen op een mega groot doek schilder je alles wat maar met muziek te maken heeft. We maken tinten en tonen, muzikanten en instrumenten. Laat je inspireren door het festival en voeg je eigen geluid toe aan het meest spetterende doek ooit!

De workshop werd georganiseerd Door beeldend kunstenaars Anja Lofvers en Hilda Top i.s.m. vrijwilligers van Kaaspop.

Verder vermaakte Bosvolk de kinderen met diverse activiteiten die vooruitlopen op het thema van het komende Bosvolkkamp ‘Cowboys & Indianen’. Terwijl de ouders zich vermaakten met de livemuziek van o.a . de Edamse band The Pack, rappers Engel & Just en de reggaeband Friction & the Rootsdrivers was het een drukke bedoening op de Beestenmarkt hèt familiepodium van Kaaspop.

Stichting Kaaspop bedankt het Damslagfonds voor haar bijdrage en het mede mogelijk maken van het kinderprogramma