Jeugd Tentenfeest AV Edam 2017

Op vrijdag 2 juni vond voor de tweede keer het Jeugd Tentenfeest plaats bij AV Edam. In totaal hadden 57 kinderen zich aangemeld en zij kwamen rond 18.30 uur naar de baan om hun tent op te zetten. Toen het kampement was neergezet op het middenveld, schoven alle kinderen aan aan de lange tafels voor een overheerlijke BBQ met patat en smoothies. Met nieuwe energie kon er gestart worden met het avondprogramma. Dankzij het “Damslagfonds” kon AV EdamĀ  een survivalbaan huren. Vol enthousiasme doken de kinderen hierop en dankzij het prachtige weer werd het alleen naar leuker om de estafetterace te doen met natte sponzen. We mochten ook gebruik maken van de beachvolleybalvelden van de Move.
Na de sport- en spelactiviteiten konden de kinderen zich opwarmen bij het kampvuur en met de zelfgezochte stokken konden ze de marshmallows roosteren.
Na een lange avond ( lees: korte nacht) schoven de kinderen nogmaals aan aan de lange tafels voor het ontbijt. Rond 9.30 uur kwamen de ouders hun kroost weer halen en was de rust wedergekeerd op het veld bij AV Edam. De tweede editie was weer super geslaagd, mede dankzij de steun van het Damslagfonds, de vele vrijwilligers en het mooie weer.